26. kesäkuuta 2013

Eteinen järjestyy!

Ah, mikä ihana päivä maanantai olikaan. Yksi aikakausi uudessa kodissa on päättynyt: eteisen säilytys on vihdoin kunnossa!

Tähän asti on menty tuuletustelineellä ja yhdistelmällä erilaisia kenkätelineitä. Onhan sillä pärjännyt, mutta a) ratkaisu ei ollut kaunis ja b) ilmassa oli aina pientä jännitystä, josko tämä olisi se päivä, kun Max syö ne parin sadan euron nahkakengät. (Luonnollisesti kalleimmat kenkäaarteet on säilytetty vaatehuoneissa, mutta käyttökenkien säilyttäminen muualla kuin eteisessä olisi hieman hassua.)

Nyt eteisessä on Tankin peiliovikaapisto! Se tilattiin Kvikin kautta ja on samaa sarjaa, kuin keittiön siivouskaappi. Peiliovien takana on säilytystilaa lattiasta kattoon ja se imaisee sisäänsä niin ulkotakit ja -kengät kuin erilaiset harrastustamineet sekä koiran varusteet. Vetokorit, vaatetanko ja hyllyt pitävät tavarat järjestyksessä, mutta mikä parasta, myös pieni kaaos sallitaan pakon tullen - siellä ovien takana!

Tarkoitus oli tilata seinästä seinään ulottuva säilytyskokonaisuus, mutta koska valokatkaisijat ja vanhan ajan sulakekeskus estivät tämän ajatuksen, jätimme ulko-oven pieleen käytännöllisen nurkkauksen. Siellä on naulakko koiran hihnalle (heti oven vieressä!) ja vaikkapa sateenvarjoille. Näin liukuovien taakse ei tarvitse tunkea mitään märkää ja haisevaa.

Ei liene yllätys, että tämä epäjärjestyksestä sekoava rouva on erittäin onnellinen tästä uudesta tilanteesta. Nyt eteisen pintamateriaalit pääsevät oikeuksiinsa: joulun remontissa valitut tumman harmaat lattialaatat,  harmaat seinät, sekä valkoiseksi maalatut ovet ja patteri.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti