10. heinäkuuta 2012

Häähuumaa, osa 21: Koekampaus ja -meikki

Ai että. Vaikea uskoa, että ollaan jo näin lähellä Sitä Päivää. Tänään paitsi tapasin papin ja itkin hänen edessään monta kertaa (huolestuttavaa herkkyyttä havaittavissa...) myös istuin kampaajan tuoliin koekampaukseen ja -meikkiin.

Menemättä yksityiskohtiin, pukuni kaipaa kampausta, jonka painopiste on niskassa. Ei siis ballerinanutturoita tai muuten koreita ja korkeita kampauksia. Oma toiveeni oli romanttinen nuttura, huoleton muttei sottuinen, laitettu muttei liian tiukka. Näiden alla olevien inspiraatiokuvien pohjalta Hiushuone Diana Neumannin Katja alkoi loihtia muotoa tukkaan!




Ja mitäpä siitä syntyi? Aivan ihana, huoleton mutta näyttävä kampaus! Jonkin verran sitä vielä viilataan sitten hääpäivänä - ja luonnollisesti silloin asiaan paneudutaan aivan erityisellä huolellisuudella -, mutta pääpiirteittäin tämän morsiamen kampaus tulee näyttämään tältä!




Meikistä toivoin luonnollista, mutta tarkoitus ei kuitenkaan ole näyttää meikittömältä. Olen erittäin tyytyväinen hehkuvaan lopputulokseen!

Nyt sitten pitäisi pestä meikki pois ja nyppiä pinnit päästä, ja jäädä odottamaan ensi viikon lauantaita, jolloin istahdan uudestaan samaan kampaamotuoliin seuranani kolme ihanaa kaasoa, lasi shampanjaa ja tuoreita mansikoita.

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. tuli tietysti kirjotusvirhe...siis näyttää ja kuulostaa ihanalta! Tsemppiä häävalmisteluiden loppurutistukseen :D

    VastaaPoista